Qbil Software

ERP software voor oliën en vetten

Erp software voor de handel, productie en logistiek van oliën en vetten

Ook in de handel van oliën en vetten gaat het vaak om grondstoffen met een sterk fluctuerend aanbod op de wereldmarkt. Zowel qua prijs, kwaliteit en beschikbaarheid. Of het nu gaat om minerale olie, plantaardige- of dierlijke oliën en vetten.

Belangrijk voor de continuïteit van uw orderboek is daarom een goed, realtime overzicht in uw inkopen, verkopen en voorraden.
Naast een zeer goed handels- en positieoverzicht bieden wij meer. Zoals een productie- en mengmodule (voor o.a. malen, blenden, filteren), een zeer overzichtelijke logistieke planning maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid voor het werken met silovoorraden. Wij weten dat de silowaarde berekening een hele andere aanpak nodig heeft dan bijvoorbeeld partijen voorraad.

Daarnaast ondersteunt onze software u om te voldoen aan alle (inter)nationale wetgeving en eisen (HACCP, GMP+, Trustfeed, ISO 22000 en meer) op het gebied van (voedsel) veiligheid voor mens en dier en milieu. Houdbaarheidsdata, analysecertificaten, laboratoriumuitslagen en kwaliteitscontroles kunnen worden verwerkt- en opgeslagen in Qbil-Trade®.

Voor de handelsondernemingen die producten produceren of verhandelen waar accijnzen over geheven worden, zoals bijvoorbeeld biodiesel en benzine hebben wij de AGP module. AGP staat voor Accijns Goederen Plaats. Met deze module kunt u makkelijk de wettelijk verplichte elektronische aangifte van accijnsgoederen doen.

Bekijk onze demo-video: de standaard functies van Qbil-Trade®

Bekijk onze demo!

Element

Become a Member


Continue