Qbil Software

ERP software voor voedingsmiddelen en ingredienten

ERP Software voor de handel en logistiek van grondstoffen en ingrediënten voor voedingsmiddelen

Nederland is één van de grootste exporteurs van feed & food ofwel voedingsmiddelen ter wereld. De internationale markt voor voedingsmiddelen groeit sterk. Door de groeiende wereldbevolking en de toenemende welvaart is er een toename van vraag naar meer voedsel. En daarmee dus ook een groeiende vraag naar grondstoffen en ingrediënten voor de voedselverwerkende industrie.

De afgelopen jaren waren er zowel sterke stijgingen als dalingen in de prijzen van grondstoffen. Door concurrentie vanuit opkomende markten of door tegenvallende oogsten. De verwachting is echter dat door de toenemende vraag, de prijzen zullen toenemen.

Naast een stijgende vraag, hebben bedrijven die actief zijn in de voedselbranche ook te maken met steeds meer normen en regelgeving. Ook neemt de druk op maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen toe: de consument verwacht gezonde, veilige en smakelijke voeding maar kijkt ook naar duurzaamheid, milieu, eerlijke handel en dierenwelzijn .

Om deze uitdagingen aan te gaan en uw concurrentie voor te blijven, is goede software onontbeerlijk.

  • Software die uw handel ondersteunt: altijd realtime inzicht in uw posities, prijzen, marges, valuta’s, in- en verkopen en voorraden.
  • Software die uw logistieke processen ondersteunt: een snelle en efficiënte afhandeling van de goederenstromen en bijbehorende documenten (transport, douance etc), een overzichtelijke planning: altijd weten waar welke producten zich bevinden. En waar ze vandaan komen.
  • Software die u ondersteunt om de kwaliteit te bewaken en te documenteren in het hele bedrijfsproces. U ondersteunt om te voldoen aan alle (inter)nationale wetgeving en eisen (HACCP, GMP+, Trustfeed, Skal, ISO 22000 en meer) op het gebied van (voedsel) veiligheid voor mens en dier en milieu.
  • Software die ondersteunt in traceerbaarheid van alle goederen.

Ofwel: Qbil-Trade® is dé softwareoplossing voor uw bedrijf! Laat onze software u overtuigen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een live demonstratie.  Een telefoontje is daarvoor voldoende: 0318 – 50 20 26

Bekijk onze demo-video: de standaard functies van Qbil-Trade®

Bekijk onze demo!

Element

Become a Member


Continue