Qbil Software

Nieuwe exportfunctionaliteiten in onze handelssoftware Qbil-Trade

Op basis van input van onze klanten hebben wij onze software uitgebreid met diverse extra functionaliteiten om het exporteren van uw grondstoffen en ingrediënten niet alleen sneller en efficiënter maar ook makkelijker te maken.

Werkt u veel met accreditieven ofwel letter of credits (lc’s)? Dan is het extended orderscherm alleen al een must! Altijd direct inzicht in de voortgang van uw werkzaamheden: wat er nog gedaan moet worden, wat in bewerking is en wat afgerond is.

Daarnaast hebben wij een API ontwikkeld die zorgdraagt voor een directe digitale koppeling met douane, Kamer van Koophandel en Portbase. Wij werken hierbij samen met een logistic solution partner.

Extended afroepenscherm – Multifunctioneel afroepenscherm

Het multifunctionele afroepenscherm bezit in vergelijking met het standaard afroepenscherm veel extra functionaliteiten zoals:

Checklist

Met de checklist hebben alle medewerkers inzicht en overzicht van alle benodigde documenten en werkzaamheden voor de afroeporder. Daarnaast maakt de checklist de status van de werkzaamheden inzichtelijk. U kunt precies zien welke werkzaamheden of documenten in behandeling of afgerond zijn. Er handig bij het overnemen van werkzaamheden van een collega bij afwezigheid of ziekte.

Documenten

Vanuit het afroepenscherm is er een overzicht van alle bijhorende, reeds opgemaakte documenten. Met slechts één muisklik kunnen deze documenten worden ingezien, geprint of per e-mail verstuurd worden. Van offerte tot CMR of verzekeringspolis. Van Bill of Lading of containerlijst tot EUR1 of Certificaat van Origin.

Rechtstreeks in verbinding met KvK, Douane en diverse Port community Systems

Met de data uit Qbil-Trade kunt u met één druk op de knop rechtstreeks een Certificate of Origin (CvO) of EUR1 aanmaken en deze laten certificeren of legaliseren door de Kamer van Koophandel.

Hetzelfde geldt voor de afhandeling van de aangiften van in- of uitvoer bij de douane.

Via Portbase, e-Balie of welk ander Port Community System kunt u alle data van een lading of container elektronisch doorgeven en heeft u direct toegang tot uw Bills of Lading en de real-time ETA’s, douanecontroles en laad- en losbevestigingen.

In Qbil-Trade kunt u op orderniveau de status van alle handeling terugvinden.

Bespaar tijd, kosten en inspanning!

Minder stress, meer efficiëntie met onze export module

  • Multifunctioneel (afroep) orderschem
  • Checklist & Statusoverzicht documenten
  • Verbinding met KvK, Douane en Havens

 

Wilt u meer weten over onze export module? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie over onze export module?

Neem contact met ons op

Element

Become a Member


Continue