Qbil Software

FINANCE

Financiële administratie & boekhouding:

Binnen Qbil-Trade vindt de volledige in- en verkoopadministratie plaats: het verwerken van inkomende- en uitgaande facturen. Het verwerken van inkoopfacturen wordt volledig geautomatiseerd door een uitstekende scan- en herkenoplossing inclusief order matching. Daarnaast ondersteund Qbil-Trade in het verkleinen van financiële risico’s door middel van krediet- en positielimieten, geïntegreerde valuta hedging op contractbasis, ingebouwde controls en een gepersonaliseerde functiescheiding.

Er zijn tal van uitgebreide rapportages die opgevraagd kunnen worden met real-time data, waaronder uiteraard voorraad-, inkoop en verkoopoverzichten, maar ook een verplichtingenregister waardoor het maandelijks afsluiten van de boekhouding in een handomdraai is gebeurd. En heeft u meerdere werkmaatschappijen? Geen enkel probleem, alle rapportages kunnen gefilterd worden op werkmaatschappij.

Uitgelicht: WINST- EN VERLIESRAPPORTAGE

Met de winst-en-verliesrekening heeft u snel inzicht in de opbrengsten en kosten over een bepaalde periode. U heeft direct inzicht in de echte prestaties van uw onderneming. U kunt de rapportage zowel per werkmaatschappij, afdeling, product of per trader gebruiken.

FINANCIELE EXPORT

Met Qbil-Trade heeft u een duidelijke scheidingslijn tussen trade en boekhouding zonder dat u hierbij dubbele invoer hebt. De financiële export module: onze slimme link tussen uw boekhoudsoftware en Qbil-Trade®. Deze biedt u wel de voordelen van een geïntegreerd boekhoudsysteem maar niet de nadelen.

Door de ’scheiding’ is een wijziging, toevoeging of correctie snel gemaakt. Met een paar muisklikken bent u klaar. Een wijziging binnen een geïntegreerd systeem vergt meer handelingen….en tijd.

Uw voordeel:

  • U bespaart veel tijd
  • Maximale flexibiliteit
  • Geen dubbele invoer
  • Minder kans op fouten

UITGELICHT:

Valuta Hedging

quality

De valuta hedging module is onmisbaar om goed overzicht te hebben in uw valuta positie en het risico op koersschommelingen te beperken. Ook hedged u inkoop- en verkoopcontracten aan elkaar. Afdekken van (valuta) risico’s en hedging.

Ervaar zelf wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Element

Become a Member


Continue