Qbil Software

Handelssoftware

Uw handelsposities helder in beeld. 

Sneller inspelen op marktbewegingen, meer grip op een gezond en winstgevend verkoopbeleid.

Qbil Trade® is de perfecte handelssoftware voor handelsondernemingen om marktposities, contracten en productstromen in beeld te hebben èn te houden.

Contractmanagement: inkoop, verkoop en back to back

Met onze handelssoftware beheert u met een paar klikken de relatiegegevens van uw klanten en leveranciers. Maar ook van producten, verpakkingen, handelsvoorwaarden en prijzen. Vanuit één en hetzelfde scherm maakt u eenvoudig offertes, inkoop- en verkoopcontracten, back to back en eventueel de afroeporders aan.

Vanuit het contractmanagement scherm is het ook mogelijk om verkopen rechtstreeks in te plannen. Dit indien niet de afdeling logistiek maar de traders bepalen vanuit welke voorraad of inkoop een verkoop geleverd moet worden.

Optioneel kan u hier ook de makelaar of commissionair inclusief commissiegegevens en valuta hedge contracten invoeren.

Positielijst

U hebt direct inzicht in de voorraad (zowel partijen als bulk), kosten voor opslag en transport. Evenals makelaar- of commissiegegevens maar ook alle mengopdrachten. De contracten, voorraden en de planning van de afroeporders komen samen in wat voor veel van onze gebruikers het belangrijkste overzicht is: de positielijst. Een goede positielijst is voor iedere handelaar onmisbaar want deze resulteert direct in een gezond en winstgevend in‐ en verkoopbeleid.

Mark-to-market

Wat is de huidige marktwaarde van uw handelsposities? Met onze mark-to-market rapportages heeft u alle informatie over de waarde van de uitstaande posities van uw bedrijf bij de hand. Zodoende weet u precies hoe uw bedrijf ervoor staat.

Rapportages

De overzichtelijke real‐time Qbil‐Trade® rapportages helpen U om snelle en goede handelsbeslissingen te maken. Zo heeft u de beschikking over diverse realtime rapportages zoals de reeds genoemde positielijst en mark-to-market rapportage maar ook in- en verkooprapportages, planning, winst/verlies rapportages, valuta posities en nog veel meer.

Extra handelsmodules:

En wat te denken van de extra modules speciaal voor de handel? Zoals bijvoorbeeld de makelaarsmodule of de verkoopplanningsmodule?

iPhone & iPad

amir-and-team-ipad-software

Commissie/Makelaar

broker commissionaire

Verkoopplanning

sales planning

Print u tijdens zakenreizen of bezoeken aan uw voorraadpanden ook allemaal lijsten uit, die niet meer actueel zijn zodra een collega een mutatie maakt? De iPhone & iPad app zorgt ervoor dat u altijd de benodigde gegevens snel bij de hand hebt, waar ter wereld u ook bent.

Met de Qbil-Trade makelaarsmodule worden de verschuldigde commissies automatisch bijgehouden en berekend op basis van geleverde hoeveelheid of contracthoeveelheid.

Indien uw traders bepalen vanuit welke partij of vanaf welk inkoopcontract verkopen worden geleverd dan is deze module dé brug tussen trade en logistiek. De trader selecteert in het popup scherm de voorraadpartij of het inkoopcontract. Er wordt automatisch een afroep aangemaakt, die aangeboden wordt aan logistiek, die het vanaf hier oppakt.

Ervaar zelf wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Element

Become a Member


Continue