Qbil Software

TRADING

Handelssoftware

De trader werkt vaak met meerdere beeldschermen. Een voor de realtime positielijst. Een voor het snel kunnen aanmaken en afsluiten van de in- en verkoopcontracten. In de contracten worden direct de data of maanden van afname ingevoerd. En indien van toepassing worden hier ook de makelaar of tussenpersoon en valuta hedge contracten ingegeven.

Uitgelicht: POSITIELIJST

Met de positielijst heeft u direct en realtime inzicht in uw inkopen, verkopen, voorraden en productie. Voor nu en morgen, maar ook voor volgende week en volgende maand. Uw handelspositie is altijd duidelijk en inzichtelijk. U kunt sneller inspelen op marktbewegingen. En dit zal resulteren in een gezond en winstgevend in‐ en verkoopbeleid.

De positielijst wordt volledig samengesteld op basis van uw wensen. Hoe dat er precies uitziet? Neem contact op met Qbil Software.

Uitgelicht:

iPhone & iPad

Young people having a business meeting

Commissie/Makelaar

broker commissionaire

Verkoopplanning

sales planning

Print u tijdens zakenreizen of bezoeken aan uw voorraadpanden ook allemaal lijsten uit, die niet meer actueel zijn zodra een collega een mutatie maakt? De iPhone & iPad app zorgt ervoor dat u altijd de benodigde gegevens snel bij de hand hebt, waar ter wereld u ook bent.

Met de Qbil-Trade makelaarsmodule worden de verschuldigde commissies automatisch bijgehouden en berekend op basis van geleverde hoeveelheid of contracthoeveelheid.

Indien uw traders bepalen vanuit welke partij of vanaf welk inkoopcontract verkopen worden geleverd dan is deze module dé brug tussen trade en logistiek. De trader selecteert in het popup scherm de voorraadpartij of het inkoopcontract. Er wordt automatisch een afroep aangemaakt, die aangeboden wordt aan logistiek, die het vanaf hier oppakt.

Ervaar zelf wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Element

Become a Member


Continue