Qbil Software

BACK OFFICE & LOGISTIEK

De back office of logistiek maar soms ook de traders zelf zorgen dat de daadwerkelijke leveringen of goederenverplaatsingen plaatsvinden. Zij werken vanuit het afroep ordermenu.

In de afroeporder wordt herkomst en bestemming van het product en de hoeveelheid ingegeven. Bij herkomst moet u denken aan voorraad, voorraadlocatie of een inkoopcontract. De bestemming is de klant, voorraadlocatie, of uw eigen warehouse.

Bij het aanmaken van de afroeporder wordt de planning realtime aangevuld met de ingevoerde mutaties. De voorraden worden economisch bijgewerkt. En desgewenst wordt er automatisch een transportopdracht aangemaakt.
Ook andere documenten worden automatisch aangemaakt. Zoals bijvoorbeeld een leveringsbevestiging, paklijst, laad of losopdrachten, vrachtbrief, bill of lading instructies, Halal, Kosher, health certificaten en andere documenten. Het is tevens mogelijk om Kamer van Koophandel en douane formaliteiten via Qbil-Trade af te handelen.

Uitgelicht: PLANNING

Het leveren van het gevraagde en beschikbare product op de gewenste tijd en juiste plaats is altijd een uitdaging. Het in goede banen leiden van de goederenstromen is daarbij essentieel. Inkopen, verkopen, doorleveringen, back-to-back en voorraadverplaatsingen zijn in de planning van onze logistieke software Qbil‐Trade® overzichtelijk weergegeven. U ziet alle geplande goederenbewegingen in één oogopslag. Incomplete goederenbewegingen worden in het rood weergegeven zodat deze niet aan de aandacht van uw logistiek ontsnappen.

Uitgelicht:

Logistic Control Centre

LCC 1 NL

Transport Tender

logistics

Export module

vracht

Wilt u op logistiek het maximale halen uit Qbil-Trade? Een stap verder dan de planningsmodule is de LCC (Logistic Control Centre) module. Alle logistieke bewegingen zijn zichtbaar en kunnen realtime versleept worden. Als een afroeporder is aangemaakt, kunnen alle bewerkingen vanaf dit scherm gedaan worden.

Lees verder »

Snel een prijsopgave ontvangen van meerdere transporteurs? Zonder dat u iedere transporteur afzonderlijk hoeft te bellen? Of een email te sturen? Dat kan vanaf nu met onze nieuwe transport tender module.

Lees verder »

Een digitale koppeling vanuit onze software Qbil-Trade® met douane, Kamer van Koophandel en Portbase.

Lees verder »

Ervaar zelf wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Element

Become a Member


Continue