Qbil Software

Logistieke software – planning, transport en voorraadbeheer

Voor de logistieke gebruiker is een goede en correcte planning onmisbaar. Inkopen, verkopen, doorleveringen, back to back of transitoleveringen en voorraadverplaatsingen zijn in de planning van onze logistieke software Qbil‐Trade® overzichtelijk weergegeven. U ziet alle geplande goederenbewegingen in één oogopslag. Incomplete goederenbewegingen worden in het rood weergegeven zodat deze niet aan de aandacht van uw logistiek ontsnappen. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van de goederenstromen.

Uw organisatie heeft zo ruimte om te groeien en om pieken op te vangen met nagenoeg hetzelfde personeelsbestand.

Voor details van de goederenverplaatsingen is een muisklik voldoende: alle inslagen, uitslagen, doorleveringen en voorraadverplaatsingen worden direct getoond. Ook is het mogelijk om te filteren op artikel, transporteurs en meer. Elke gewenste afroep kan in no-time teruggevonden worden. Zodoende heeft u direct antwoord voor uw afnemers of leveranciers als ze u over een afroep bellen.

Standaarddocumenten voor transportopdrachten, afnamebevestigingen, leveringsbevestigingen, pakbonnen, mengopdrachten, laad/los opdrachten en alle andere communicatie zijn rechtstreeks te e‐mailen vanuit Qbil‐Trade® in pdf vorm. Zo worden fouten en miscommunicatie voorkomen.

Ook kunnen vanuit Qbil-Trade® diverse andere documenten automatisch worden aangemaakt zoals een CMR, bill of lading instructies, Halal, Kosher, health certificaten en andere documenten.

Vanzelfsprekend voorziet onze software Qbil-Trade® in de traceerbaarheid van alle goederen vanaf inkoop, productie, verwerking tot distributie.

Extra logistieke modules:

En wat te denken van de extra logistieke modules? Zoals bijvoorbeeld de transport tender of export module? Die maken het leven van de logistieke medewerker nog makkelijker!

Logistic Control Centre

LCC 1 NL

Transport Tender

logistics

Export module

vracht

Wilt u op logistiek het maximale halen uit Qbil-Trade? Een stap verder dan de planningsmodule is de LCC (Logistic Control Centre) module. Alle logistieke bewegingen zijn zichtbaar en kunnen realtime versleept worden. Als een afroeporder is aangemaakt, kunnen alle bewerkingen vanaf dit scherm gedaan worden.

Lees verder »

Snel een prijsopgave ontvangen van meerdere transporteurs? Zonder dat u iedere transporteur afzonderlijk hoeft te bellen? Of een email te sturen? Dat kan vanaf nu met onze nieuwe transport tender module.

Lees verder »

Een digitale koppeling vanuit onze software Qbil-Trade® met douane, Kamer van Koophandel en Portbase.

Lees verder »

Ervaar zelf wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Element

Become a Member


Continue