Qbil Software

Over Qbil

In 2004, toen Qbil nog calculatie software ontwikkelde, kwamen we in contact met een handelsonderneming in de zuivelsector. We kwamen er al snel achter dat er geen goede software voor commodity traders beschikbaar was. Ondernemingen investeerden vermogens in maatwerkoplossingen of roeiden met de riemen die standaard software hen bood.

Door hier succesvol op in te spelen, hebben wij een vaste plek op de software markt voor handelaren in grondstoffen en ingrediënten veroverd. Onze klanten bevinden zich vooral in Nederland. Maar inmiddels wordt Qbil-Trade® ook over de grenzen gebruikt.

Vanuit Veenendaal werken wij met een hecht team van specialisten aan onze oplossingen. De sfeer is open en informeel. Kwaliteit, kennis en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij willen graag bijdragen aan de groei van onze klanten door het continue verbeteren van onze dienstverlening en het doelgericht doorontwikkelen van onze software. Gelukkig raken onze ideeën nooit op en bieden de ontwikkelingen bij onze klanten en op ICT gebied ons steeds nieuwe mogelijkheden om dit te realiseren.

Wilt u ons leren kennen?

Wij komen graag bij u op bezoek maar kom ook gerust eens langs bij ons in Veenendaal.

Wat klanten zeggen over ons

  • Qbil Trade is bijzonder gebruiksvriendelijk. Wij konden er meteen mee aan de slag!

  • Qbil levert een direct bruikbare en werkende oplossing en heeft geen lang analyse traject vooraf nodig omdat zij gespecialiseerd zijn in ons vakgebied

Element

Become a Member


Continue