Qbil Software

Qbil trade online

"Altijd up-to-date positielijst tot mijn beschikking"

Ik ben veel onderweg. Vandaag zit ik in Azië, overmorgen in het Midden-Oosten. Waar ik ook ben ter wereld, met Qbil-Trade online heb ik altijd de beschikking over de real‐time Qbil‐Trade® rapportages en kan ik de goede handelsbeslissingen maken.

Werken in de Cloud met onze software Qbil-Trade®

Sommige bedrijven zijn nog steeds huiverig om in de cloud te gaan werken. Ze maken zich zorgen over de veiligheid van hun bedrijfsgegevens. En hebben het gevoel dat hun data op een eigen, lokale server veiliger is. Maar is dat ook zo?

Dat valt te bezien.

Want wat als gegevens die niet gemakkelijk benaderbaar zijn, door een medewerker worden download naar een usb stick, mobiele telefoon of zijn of haar persoonlijke public cloudaccount? Hoe veilig is uw data dan?

En wat als uw serverpark verouderd is of niet helemaal up-to-date geconfigureerd. Zijn uw bedrijfgegevens dan veilig?

En dan hebben we het nog niet over de fysieke beveiliging van uw bedrijfsgegevens. Wat als er brand uitbreekt? Of als er wordt ingebroken?

Het zijn serieuze bedrijfsrisico’s die uw aandacht verdienen om een goede afweging te maken. Zo zijn er goede argumenten om te kiezen voor Qbil-Trade® Online: online werken met onze erp software Qbil-Trade® in de private cloud van Qbil.

 

Overwegingen om over te stappen op Qbil-Trade® Online in de cloud?

 

De servers van onze erp software Qbil-Trade® staan in een zwaar beveiligd Nederlands datacenter (Nederlandse privacy wetgeving van toepassing). Het datacenter is aangesloten op een netwerkaansluitpunt en verbonden met de internetbackbone van het datacenter.

Het datacenter is in bezit van een ISAE3000 type II normering

De ISAE3000 type II heeft betrekking op informatiebeveiliging, beschikbaarheid van systemen, systeemintegriteit, fraude preventie, vertrouwelijkheid en privacy. Daarnaast is het datacenter fysiek zwaar beveiligd: defense in depth bij elke deur, 24/7 security, verificatie en registratie van bezoekers, biometrische scan etc.

Uw Qbil-Trade® installatie komt te staan in een beveiligde online omgeving. Deze omgeving wordt speciaal voor uw bedrijf ingericht en maximaal beveiligd op het gebied van databeveiliging en dataverkeer. Door onze redundant uitvoering is uitval vrijwel uitgesloten.

De beveiliging van de data binnen Qbil-Trade® is een doorlopend punt van aandacht. Vanaf ontwerp en ontwikkeling tot implementatie van nieuwe onderdelen. Updates op operating systeem en applicaties worden direct doorgevoerd. Online heeft u hier direct de beschikking over.

De verbinding tussen uw bedrijf en uw bedrijfssoftware Qbil-Trade® is beveiligd. Data in transit is versleuteld met encryptie.

Additioneel is er de mogelijkheid om dagelijks een back up van uw data te maken: gegevens gaan niet verloren, worden veilig opgeslagen en uw bedrijf is snel weer up & running na een calamiteit. Waar ook ter wereld.

De voordelen van Qbil Trade in de Cloud op een rijtje:

 • Altijd de laatste beveiligingstechnologie (databeveiliging en dataverkeer)
 • Optimaal beveiligd tegen diefstal, brand en overig gevaar van buitenaf
 • Redundant uitvoering – uitval vrijwel uitgesloten
 • Overal ter wereld inloggen
 • Supersnelle performance
 • Geen investeringen in dure servers, geen onderhoud op uw servers – dat doen wij!
 • Automatische software updates
 • Automatische back up – eenvoudig te herstellen
 • Geen zorgen meer over het onderhoud en beheer van software en hardware
 • Lagere IT-beheerkosten
 • Geen investeringen
 • Uw documenten versleuteld opgeslagen met encryptie
 • Beveiligde login met eventueel indien gewenst een serurity-dongle

Kortom: met Qbil-Trade in de cloud kiest u voor veiligheid, comfort, gemak maar vooral heel veel rust.

Veilig

Snel

Overal beschikbaar

Gemak

Ervaar zelf wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Element

Become a Member


Continue