Qbil software

Online werken met Qbil-Trade®

Tegenwoordig kiezen veel van onze klanten voor onze hosted oplossing: Qbil-Trade online. De Qbil hosted oplossing is maximaal toegankelijk op afstand en biedt u dankzij een efficiënt ingerichte beheeromgeving een stabiele, veilige en complete oplossing . Geen zorgen meer over het beheer van software of hardware. Maar wel het comfort en gemak van een hoogwaardige ERP oplossing die altijd realtime beschikbaar is. Waar u ook bent. Alles wat u nodig hebt, is een internet verbinding.

De voordelen van Qbil-Trade online:

  • Veilig  – zowel op het gebied van databeveiliging als dataverkeer (redundant)
  • Automatische back-up
  • Automatische software updates
  • Lage total cost of ownership

Hoe werkt het?

Uw installatie wordt klaargezet in een beveiligde online omgeving. Deze omgeving wordt speciaal voor uw bedrijf ingericht en maximaal beveiligd. Zowel op het gebied van databeveiliging als op het gebied van dataverkeer. Door onze redundant uitvoering is uitval vrijwel uitgesloten.

Uw medewerkers krijgen vervolgens een login naam en desgewenst een hardwarematige beveiliging (security-dongle) waarmee extra beveiligd ingelogd kan worden. De installatieprocedure vraagt eenmalig 1 minuut waarna alle relevante ERP processen en werkzaamheden snel, veilig en betrouwbaar uitgevoerd kunnen worden.

Toch op uw eigen server?

Ook in dat geval helpen wij u graag verder. Onze ERP-oplossing werkt op Windows, Linux en Unix platformen. We adviseren u graag over de geschiktheid van uw huidige ICT infrastructuur en doen daarbij praktische aanbevelingen ter verbetering.

Ervaar zelf wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Element

Become a Member


Continue