Qbil Software

software implementation

Optimaal rendement halen uit Qbil Trade® Software

Ons uitgangspunt: het succes van onze software hangt mede af van het optimaal benutten van onze software. Daarom investeren wij graag onze tijd in het intensief trainen van uw personeel. Hoe beter uw medewerkers getraind worden op onze software en de mogelijkheden die Qbil Trade® biedt, hoe meer rendement uw onderneming haalt uit Qbil Trade®.

Training tijdens het in gebruik nemen van Qbil Trade®

Zodra uw organisatie besluit om onze software te gaan gebruiken, worden uw medewerkers on-the-job getraind.

Aan het begin van het traject wordt vastgesteld hoeveel training er nodig is om Qbil-Trade® onder de knie te krijgen. Voor een groot gedeelte is dit afhankelijk van de omvang van uw organisatie.

Tijdens het implementatie traject en kort daarna wordt er voornamelijk on-site getraind. Ofwel training en support bij u op kantoor. Daarna zijn wij uiteraard elke dag van 9 tot 5 beschikbaar om u telefonisch te ondersteunen. Door middel van onze ingebouwde Qbil-Remote client, kunnen wij op elk gewenst moment meekijken en u ondersteunen waar nodig.

Trainingen & Workshops

Onze software wordt continue doorontwikkeld en uitgebreid. Daarom geven wij door het jaar heen diverse trainingen & workshops. Trainingen voor gevorderde gebruikers op bijvoorbeeld nieuwe software modules en trainingen voor nieuwe medewerkers. Zodat uw organisatie altijd optimaal gebruik maakt van Qbil Trade®.

  • Training voor nieuwe medewerkers
  • Training gevorderde gebruikers of gebruikers die met een beperkt deel van Qbil-Trade werken maar graag het geheel van Qbil willen begrijpen en overzien.
  • Workshops betreffende updates en nieuwe functionaliteiten in onze software
  • Workshops over nieuw ontwikkelde modules

De meeste trainingen en workshops zijn gratis voor Qbil gebruikers. De workshops worden gegeven bij ons in Veenendaal. Gemiddeld duurt een workshop of up-to-date training 4 uur. In overleg kan een workshop ook bij u ‘in-house’ gegeven worden.

Maatwerk trainingen – specifieke training voor uw bedrijf

Wij bieden ook maatwerk trainingen. Trainingen specifiek afgestemd op de behoefte van uw bedrijf, specifieke afdeling of medewerkers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Training door een professional die verstand heeft van uw branche!

Alle trainingen en workshops worden gegeven door een Qbil professional die uw business begrijpt en bekend is met uw branche. Vanzelfsprekend kent de Qbil professional de ins & outs van onze Qbil Trade® software.

Ervaar zelf wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Element

Become a Member


Continue